נכתב על ידי: עידית
תאריך: 09/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקלף את הקליפה הירוקה לזרוק.את הציפה הלבנה לשטוף לחתוך לקוביות או להעביר במעבד בסכין לפריסה.להכניס לסיר עם מים בלבד.לא להכניס שום נוזל בעל צבע!לבשל עם חצאי תפוחים,אין בפרי פקטין,להוסיף מיץ מלימון אחד,יש המון קצף וחייבים להוציא אותו.לבשל עד למבחן הצלחת.ברגע האחרון כשאני מכבה את הגז אני מוסיפה את אחד מהתוספות הבאות:גרידת לימוןנענע קצוצה דקלואיזה קצוצהפרחי לוונדר 1 או 2לפעמים אחרי שאני מוזגת לצנצנות,לכל צינצנת אני שמה תוספת שונה.הריבה יוצאת שקופה מאוד וצלולה מאוד,בצבע קריסטלי נקי


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe101.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון