נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 25/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת גדולה להכניס את השמן ולטגן את הבצלים עד השחמה טובה, להוסיף את שומן הכבש והצנוברים ולהקפיץ עוד כ-2 דקות ולכבות את האש.

לשטוף את הבורגול במסננת ולהעביר לקערה גדולה, לשפוך על הבורגול מים רותחים עד כדי כיסוי, להניח לבורגול במים הרותחים עד שמתרכך ונעים ללעיסה, בכלי נפרד לבשל את העדשים במים עד שמתרככים ולסנן את הנוזלים, להעביר לכלי קיבול גדול את הבורגול המסונן, העדשים, 2/3 מתכולת המחבת, להוסיף את הצימוקים ואת התבלינים ולערבב היטב, לטעום ולתקן תיבול.

בכלי הגשה לסדר את המג'דרה ולפזר מעל את יתרה תכולת המחבת לקישוט. לסיים את הקישוט מעל בפיזור הכוסברה או הפטרוזיליה הקצוץ.

מתאים במיוחד למאכלי בשר, עוף או כבש אפויים בתנור.

בתאבון..


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1006.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון