נכתב על ידי: רון שביט
תאריך: 24/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. להכנת הקרוטונים, חותכים את הלחם לקוביות קטנות, מערבבים אותן עם שתי כפות שמן זית ומעט מלח, ואופים אותן במשך עשר דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
  2. מטגנים את הבצל עם שתי כפות שמן זית ומעט מלח, עד להתרככות.
  3. מוסיפים את פרוסות הארטישוק, שורש הפטרוזיליה ותפוח האדמה, ואת ציר הירקות.
  4. מבשלים על אש בינונית כחצי שעה, או עד שהארטישוק רך מאוד.
  5. נותנים למרק להצטנן מעט, מעבירים אותו למעבד מזון וגורסים במשך מספר דקות.
  6. מחזירים לסיר לחימום לפני הגשה. להגשה, ממולץ לערום במרכז קערה את הקרוטונים, ליצוק עליהם מהמרק, ולעטר למעלה בעלי טימין ונבטי צנונית.

 
אודות המחבר

אני מאוהב בבישול מגיל צעיר. התחביבים שלי כוללים: כדורסל, חדר כושר, ספרים, סרטים ולבשל.

אני צמחוני מגיל 5 ומעריץ גדול של רפואה אלטרנטיבית וטיפול בעזרת צמחי מרפא. אני מאמין שהטבע יכול לעזור לנו לפתור כל בעיה יותר טוב מכול תרופה כימית.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1004.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון