חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

סלט של אפונה ותירס בתוספת קרוטונים מתובלים

מאת: שף יעקב סלט איטלקי22/11/20109076 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 קופסת שימורי אפונת גינה מסוננת
1 קופסת שימורי תירס מסוננת
1 בצל סגול פרוס לחצאי ירח
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אורגנו
1 כף סוכר
1 כף גדושה מיונז
1 כף קטשופ
שמן זית (מעט)
לקרוטונים:

1 בגט חתוך לקוביות קטנות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אורגנו
1 כפית אבקת שום
3 כפות שמן זית



אופן ההכנה:

לקרוטונים:

להכניס לקערה את קוביות הבגט, להוסיף את התבלינים, לערבב היטב ולסדר בתבנית חד פעמית גדולה, לפזר מעל מעט שמן זית ולאפות בתנור שחומם מראש בחום גבוה (200 מעלות) עד שמשחים קלות, להוציא ולצנן.

לסלט:

בקערת הגשה להכניס את האפונה והתירס, להוסיף את הבצל ולהוסיף את כל התבלינים המיונז והקטשופ, לערבב היטב עד התמזות התבלינים, לפני ההגשה להוסיף את הקרוטונים לערבב ולצקת מעל מעט שמן זית.

בתאבון

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135776 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136239 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136243 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129686 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/126041 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/125133 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129594 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא סלט איטלקי

מאת: efi_aסלט איטלקי10/05/1011139 צפיות
אפשר לאוסף גם גבנות קשות או חצי קשות כמו פטה,מוצרלה,פרומז,פרמזן לפזר מלמעל

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported