בצל גדול חתוך גס להזהיב במעט שמן + מעט מחמאה2 קופסאות פטריות שלמות שימורים [לא לשפוך את נוזלי הפיטריות שבקופסאות]*להוסיף את הפיטריות המסוננות לבצל ולהמשיך להזהיב תוך בחישה...בצלוחית:נוזל מקופסא 1 {זה במידה ואת עושה את שתי הקופסאות, צריך מחצית הנוזלים]כפית שטוחה אב’ מרק בטעם עוףלהוסיף: כפית רוטב סויה1/2 כפית מלחטיפה כורכוםמעט פלפל שחור
**לערבב את כל הנוזלים ולהוסיף בזהירות לפטריות, לבחוש עד שטיפה מסמיך....ובתיאבון...!!!!!!!!!!!!
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported