6 דגי אמנון מופשרים לחלוטין חופן כוסברה קצוץ ראש שום קצוץ 4 ביצים מלח לימון מעט תערובת טיבול לדגים בזליקום פלפל חריף ירוק קצוץ דק מלח מעט פלפל שחור מעט מערבבים הכל יחד לבלילה אם הביצים ומשרים הדגים לשעתיים לאחר מכן מצפים בפירורי לחם וקמח מצה יחד ומטגנים בשמן במחבת בשתי הצדדים עד לצבע זהוב .
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported