נכתב על ידי: שני בכר
תאריך: 13/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קוקטייל ואן גוך אננס  סילבסטר 2010

60 מ"ל ואן גוך אננס

30  מ"ל סאוור

קווה או למברוסקו או שמפניה צרפתית מצוננת היטב

אופן ההכנה:

1/2  מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח

מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה  )- משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח

מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה  כוס שמפניה גבוהה קפואה

או כוס קוקטייל

מוסיפים קרח כתוש , משלימים וסוגרים עם השמפניה

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe993.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון