נכתב על ידי: רון שביט
תאריך: 09/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בצק: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון או מערבל. מעבדים דקה או שתיים. מוציאים, לשים שתי דקות עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
מילוי: במחבת בינונית נותנים את התרד, החמאה, מעט מלח ופלפל. מקפיצים על אש בינונית עד שהתרד מתרכך. מסננים ומניחים בצד.
טורפים היטב בקערה את הביצים, החלב, הפרמז'ן. מתבלים במעט מלח ופלפל.
הכנה: נוטלים תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ. מניחים דף נייר אפייה גדול על השולחן. מרדדים עליו את הבצק לעיגול שטוח בעובי 3-5 מ"מ ובקוטר של כשלושים ס"מ. מרימים את הנייר עם עגול הבצק ומניחים בתבנית. מהדקים לשוליים באופן שיווצרו דפנות דבוהות מעט מדפנות התבנית.
מעבירים את התרד לבצק ומשטחים. יוצקים על התרד האופן אחיד את תערובת הביצים והחלב. מקפלים את שולי הבצק סביב באופן שיהוו מעין כתר.
אופים חצי שעה בתנור בחום של 180 מעלות.
מצננים ומגישים.


 
אודות המחבר

אני מאוהב בבישול מגיל צעיר. התחביבים שלי כוללים: כדורסל, חדר כושר, ספרים, סרטים ולבשל.

אני צמחוני מגיל 5 ומעריץ גדול של רפואה אלטרנטיבית וטיפול בעזרת צמחי מרפא. אני מאמין שהטבע יכול לעזור לנו לפתור כל בעיה יותר טוב מכול תרופה כימית.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe989.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון