נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 22/11/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקרוטונים:

להכניס לקערה את קוביות הבגט, להוסיף את התבלינים, לערבב היטב ולסדר בתבנית חד פעמית גדולה, לפזר מעל מעט שמן זית ולאפות בתנור שחומם מראש בחום גבוה (200 מעלות) עד שמשחים קלות, להוציא ולצנן.

לסלט:

בקערת הגשה להכניס את האפונה והתירס, להוסיף את הבצל ולהוסיף את כל התבלינים המיונז והקטשופ, לערבב היטב עד התמזות התבלינים, לפני ההגשה להוסיף את הקרוטונים לערבב ולצקת מעל מעט שמן זית.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe978.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון