. שמים בסיר את המים, החלב, החמאה, המלח והסוכר ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה.
2. מורידים את הסיר מהאש, מוסיפים את כל הקמח בבת אחת ובוחשים היטב.
3. מחזירים לאש ובוחשים עד שהתערובת נפרדת מהדפנות. ממשיכים לבחוש על האש כשתי דקות נוספות כדי לייבש מעט את התערובת, ומורידים מהאש.
4. מקררים מעט (אפשר במיקסר עם וו גיטרה) ומוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה למעט הביצה האחרונה, מאחר ולא תמיד זקוקים לכולה.
5. מכניסים כף לתערובת ומרימים אותה, אם הבצק מתכופף ויוצר מעיין "מקור" הוא מוכן. במידה והוא קשה מדי מוסיפים את הביצה האחרונה או את חלקה.
6. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
7. מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר חלק ומזליפים על התבנית פחזניות בקוטר 4 ס"מ, כאשר הן מוזלפות במרחק של 3-4 ס"מ אחת מהשנייה.
8. אופים כ-5 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (עדיף ללא מאוורר על מנת שהפחזניות ישמרו על צורתן). מורידים את הטמפרטורה ל-170-180 מעלות וממשיכים לאפות עוד 15-18 דקות עד שהפחזניות מזהיבות.
לאחר שהתקררו, יוצרים חור בתחתית הפחזנית בעזרת צנתר ומזלפים פנימה את הקרם