נכתב על ידי: זביש
תאריך: 17/11/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה קטנה מניחים את שמן הזית ומתבלים ב:

שום.

מלח, פלפל.

כמה טבעות פלפל חריף.

מניחים בצד לשעתיים.

מעסים את הבטטטה בעודה בקליפה.

עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד לריכוך מלא.

הסוד במתכון זה הוא להשאיר את הבטטה לא מקולפת בתוך נייר כסף, הצבע המתקבל של הבטטה פשוט מדהים, כתום חזק. בתאבון


 
אודות המחבר

בלוג אוכל | המטבח של זביש,
בלוג אוכל, כי לאכול זה כייף.

http://bshakshuka.blogspot.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe971.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון