נכתב על ידי: מתי פרג'י
תאריך: 13/11/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב הייטב את תכולת המרכיבים ולהנות מהסלט החביב הנ"ל.

ניתן ומומלץ להכינו מספר שעות לפני האכילה ולשומרו בקירור,הטעמים יתאחדו ויהיו מעניינים יותר.

ניתן כמובן להכינו לאכילה מיידית,קל ופשוט להכנה והעיקר טעים.

בתאבון.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe968.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון