נכתב על ידי: רועי פבר
תאריך: 11/11/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם את התנור מראש ל-150 מעלות.

לערבב את כל היבשים יחד, ולאחר מכן להוסיף את הביצים והחמאה.

לערבב הכל יחד עד לקבלת בצק לח ורך.

לקרוץ עיגולים קטנים ולהניח על נייר פרגמנט - להניח במרווחים של 5 ס"מ בין עיגול לעיגול - העיגולים נמסים והופכים לעוגיות רחבות וטעימות.

להכניס את התבנית לתנור, ולתת לעוגיות להיאפות עד שהן מזהיבות בשוליים.

זהירות! בהוצאה מהתנור העיגיות יהיו מאוד מאוד רכות. יש להפריד את העוגיות מהנייר בעדינות ולתת לעוגיות כמה דקות להתקרר אחרי ההפרדה.

לאחר שהן התקשו במעט, להעביר אותן לכלי עם נייר סופג מלמטה (שלא ייווצרו אדים שיהרסו את העוגיות.

ניתן להדביק על העודיות לפני האפיה שקדים או לערבב בעיסה שקדים טחונים.

הכי חשוב - ליהנות!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe967.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון