נכתב על ידי: זביש
תאריך: 31/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בהרבה סוגי צלחות מפזרים שמן ותבלים בתיבול הרצוי.

כל תפוח אדמה מתבלים בסוג אחר של שמן ועוטפים בנייר כסף.

מסדרים על חוט הברזל שלנו.

מכניסים למדורה עד שמתרכך.

בתאבון,

בצורה כזאת תפתיעו את האורחים שלכם שהם לא ידעו מה הם קיבלו לארוחת ל"ג בעומר בלתי נשכחת.


 
אודות המחבר

בלוג אוכל | המטבח של זביש,
בלוג אוכל, כי לאכול זה כייף.

http://bshakshuka.blogspot.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe964.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון