נכתב על ידי: שקשוקה מתכון
תאריך: 31/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


את הביצים טורפים יחד עם מעט חלב, מלח ופלפל והפטרוזיליה.
את הירקות חותכים לקוביות.
מטגנים אהבצל עד שמשחים.

מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים עד אשר שהירקות מעט רכים.

מוסיפים את הביצים.

מכסים במחצי מכסה ומנמיחים מעט את האש, אנו לא רוצים שהחביתה שלנו תשרף יותר מידי.

הופכים בעזרת מרית.

הצד השני של החביתה מתבשל מהר יותר, חצי דקה עד שמתקשה.

בתאבון, חביתת ירקות נהדרת.


 
אודות המחבר

שקשוקה מתכון מנצח !!!

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe956.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון