חותכים את כל סוג הבשר לחתיכות קטנות ומטגנים בסדר הבא.
מתחילים עם הבצל מטגנים על אש גבוהה עד שמתחיל להשחים.
מוסיפים את הבשר לפי סדר : שומן כבש, חזה עוף, פרגיות, פילה, לבבות ולבסוף את הכבד.
מבשלים כל חלק מספר שניות ומוסיפים את הסוג השני.
לא להכניס את כל הבשר במכה אחת, הדבר יגרום למחבת להתקרר וזה משהו שאנחנו לא רוצים.
מוסיפים את התבלינים והפטרוזיליה וממשיכים להקפיץ מספר דקות.
מסדרים בצלחת על הלאפה שהכנו מראש.
למי שאוהב מתוק, ניתן לשפוך על הכול מעט סילאן או דבש.
מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.
בתאבון.