נכתב על ידי: מתי פרג'י
תאריך: 23/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לאחר שהחצילם התקררו והופרדו בעזרת מסננת מעודפי הנוזלים,יש למעוך בשרם ולדאוג שלא ישארו זנבות ארוכים.

עם  קבלת מרקם אחיד, יש להוסיף את שאר רכיבי המתכון ולערבבם יחד.

עירבוב טוב ישלב נכון ויחבר את כל הטעמים מהם אפשר להנות לאחר כשעת צינון במקרר.

באם יש צורך ניתן להוסיף מעט מלח,אך זכרו בלימונים הכבושים יש הרבה מלח.

תהנו,מסלט פשוט,טעים ומפתיע.

בברכה-מתי פרג'י


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe949.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון