נכתב על ידי: נילי בק
תאריך: 20/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשטוף ולייבש את התאנים.
לחתוך את התאנים לפלחים.
לשטוף את הנקטרינות ולחתוך אותם לחצאים.
לגלען ולחתוך לפלחים דקים.
להניח את התאנים והנקטרינות בתוך קערת הגשה.
בכלי נפרד לערבב יחדיו את מיץ הלימון, הדבש, הקינמון והרום.
לשפוך את התערובת על גבי הפירות, לערבב היטב ולהשרות במרינדה במשך 10 דקות לפני ההגשה.

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe947.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון