נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את הבצל עד להזהבה...
להוסיף את הבשר ולערבב עד שמשנה את צבעו
להוסיף את כל התבלינים לערבב היטב ועל אש נמוכה כעשר דקות
להוסיף את הפטרוזליה הקצוצה לקראת הסוף ולערבב עוד דקותיים
להוריד מהאש ולצנן ...
לחתוך את בצק העלים למרובעים להניח במרכז מעט מילוי
ולסגור לצורת משולש או למלבן

 להבריש בביצה ולפזר שומשום
לתנור שחומם מראש 180 מעלות לכ חצי שעה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe937.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון