נכתב על ידי: יעל רוזנברג
תאריך: 08/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותחים את הבטטה והתפו"א לפרוסות בינוניות, מומלץ לשטוף היטב ולהשאיר את הקליפה,
חותכים גם את הבצל לפרוסות גדולות, מזגגים מעל מעט שמן את התבלינים ואם רוצים מעט צ'ילי מתוק,
מרטיבים את הידיים טוב ומערבבים את הכל יחד, מכניסים לתנור בחום 180 מעלות עד שהירקות משחימים.
ניתן להגיש ליד העוף או הבשר.

בתיאבון!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe935.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון