נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 07/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


א. צריך לרסק את הביסקוויטים ולהוסיף אותם לחמאה מומסת - את שניהם מוסיפים לתבנית
ב. מערבבים את הגבינה, הביצים, הסוכר והסוכר וניל ויוצקים לתוך התבנית העגולה.
ג. מחממים את התערובת על חום בינוני למשך 50 דקות.
ד. אפשר לערבב שמנת עם סוכר וניל ולפזר מעל העוגה.
ה. ניתן להוסיף מעל העוגה גם תערובת אוכמניות.
ו.  אופים למשך עוד עשר דקות בערך.


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe93.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון