נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 30/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


את הכנפיים מנקים היטב :
1. גוזרים בעזרת מספריים גדולות של מטבח את קצה הכנף (השליש הקטן).
2. גוזרים לאורך הכנף את הצד השעיר לעומקו וגם את הצד הנגדי- תישאר לנו כנף יפה עם שכבת שומן לאורך צד אחד.
3. מערבבים את הפפריקה מתוקה, המלח, התימין המיובש, הרוזמרין הקצוץ, קורט פלפל שחור , הכמון וחצי כפית השום הגבישי.
4. מפזרים על הכנף מתערובת התבלינים ומשרים לשעתיים במקרר.
5. לפני הצלייה מוציאים את הכנפיים אל השיש ל-15 דקות..
6. מכינים רוטב: מחממים קלות כוס של רוטב ברביקיו ומוסיפים את הדבש, מערבבים ומצננים.
7. מחממים גריל גחלים או פסים לצלייה וצולים את הכנפיים כמה דקות מכל צד-3/4 צלייה.
8. בעזרת מברשת מורחים את רוטב הברביקיו דבש מכל צידי הכנף וצולים לעוד כמה דקות.
9. מגישים חם מייד מהצלייה.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe925.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון