נכתב על ידי: מתי פרג'י
תאריך: 30/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ראשית יש לקצוץ דק את הבצל ואת הירק,חשוב להסיר את גבעולי הירק לפני הקיצוץ.

להוסיף את כל מרכיבי התערובת כולל הבשר לקערה עמוקה ולערבב הייטב את כל התכולה,תוך כדי הערבוב יש להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

אם אתם בעניין פיקנטי חריף אפשר ומומלץ להוסיף את הפלפל החריף וכמובן קיצוץ דק.

לכסות את הקערה ולהניחה במקרר ל-12 שעות - מומלץ לא חובה !!!

לאחר מנוחת הבשר יש לערבב את התערובת פעם נוספת ומכאן הדרך אל המנגל התנור או המחבת קצרה וטעימה.

הכינו את הצורה כפי הרגלכם ותצטרפו אלי ואל חברי שנהנים ממתכון זה.

 

                                                                                     בתאבון

 

                                                                                      מתי פרג'י


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe923.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון