אופן ההכנה * קולפים את כל השורשים , חותכים ל"ציפסים" מאורכים. * מחממים את שמן השומשום , מקפיצים בטיגון - ערבוב את השורשים בהדרגה על פי מידת הקושי שלהם: סלרי ופטרוזיליה, קולורבי, זגר ובסוף דלורית. מזהיבים. * מוסיפים את שיני השום ומלח. * לקראת סוף ההקפצה מכסים לכמה דקות את המחבת על מנת לרכך עוד. אני משתמשת במחבת ברזל יצוקה. ערך תזונתי ל100 ג': קלוריות - 50 שומנים - 1.3 חלבונים - 1 פחמימות - 8 כולסטרול - 0 טיפ בריא תבשילים בכלל ותבשילי ירקות בפרט רצוי לבשל בסירים כבדים. הטעם מתקבל "קדירתי" ונותן תחושה מחממת ומנחמת. בתיאבון!