נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 29/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. חותכים את הבצל והשום לקוביות. מגררים דק את הגזר.
2. שופכים את השמן לסיר. בעזרת מבוגר, מחממים את השמן על אש
בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומטגנים עד
שיזהיבו מדי פעם מערבבים בכף עץ.
3. כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את הגזר והבשר. מועכים ומערבבים
במזלג עד שכל הבשר הופך שחום.
4. מערבבים בכוס את רסק העגבניות, הקטשופ, המים המלח, הפלפל
והסוכר. שופכים לסיר ומערבבים שוב.
5. מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב
הופך לסמיך. מדי פעם מערבבים בכף עץ.
6.בינתיים, מבשלים את הספגטיני על פי ההוראות שעל הקופסא.
7.מעבירים את הספגטיני לקערות הגשה ויוצקים מעל הרוטב.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe917.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון