נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 29/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 מבשלים את הפסטה על פי ההוראות.

2. בינתיים, חותכים את הגבינה המלוחה לקוביות ומעבירים לקערה.

3. חוצים כל עגבנייה ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את טבעות הזיתים.

4. חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות.

5. מוסיפים את הפסטה לקערה, שופכים את הרוטב ומערבבים היטב. מפזרים את עלי הבזיליקום על הסלט.


אין חוקים בסלט! אפשר לגוון בכל פעם את הירקות. אפשר להוסיף פלפלים, עגבניות מיובשות, פטריות או כל ירק אחר שאתם אוהבים ונראה לכם מתאים. שווה לנסות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe915.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון