נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 29/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מניחים בתבנית חסינת אש משומנת את הניוקי המבושל , מוסיפים את פרחי הברוקולי החלוטים מערבבים קלות ומשטחים.

2. מחממים במחבת רחבה את שמן הזית ומוסיפים פירורית זהב, מטגנים קלות תוך הוספת השום הכתוש ומרק תיבול בטעם עוף. מפזרים את פירורי הזהב המתובלים על הניוקי והברוקולי בתבנית בשכבה אחידה.

3. מפזרים מעל את גבינת העמק או המוצרלה המגוררות ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני – גבוה (180-200 מעלות) . אופים 15-12 דקות ומגישים חם


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe914.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון