נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 29/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. קולים את הפלפלים מתחת לגריל עד שהם צרובים מכל צד. שמים בשקית סגורה ומצננים. קולפים את הקליפה וחותכים לרצועות.

2. מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית כ-7 דקות עד שהופך לשקוף.

3. מוסיפים את השום, הצ’ילי, השמנת ורצועות הפלפלים ומביאים לרתיחה. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל.

4. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה, מערבבים בעדינות ומגישים עם עלי אורגנו טריים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe910.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון