נכתב על ידי: עולם השקשוקה
תאריך: 26/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת מטגנים את השום ומוסיפים את הפלפלים לאחר שקלינו אותם.

מטגנים קלות ומוסיפים את העגבניות.

מערבבים את כל התערובת ומתבלים לפי הטעם.

אחרי 5 דקות מוסיפים רסק עגבניות מערבבים היטב וממשיכים בישול על אש בינונית 7 דקות.

מוסיפים מים עם השקשוקה סמיכה מידי.

שוברים מעל הכל 2 ביצים ומכסים במכסה.

מנימיכים את האש ומבשלים עד שהביצים מתקשות.

בתאבון.


 
אודות המחבר

שלום שמי עומרי ואני בשלן !!
זה האתר שפתחתי למאכל האהוב עלי !!!

שקשוקה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe906.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון