נכתב על ידי: רמי כץ
תאריך: 22/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 

מכינים את השמנת הביתית , מערבבים ומעבירים לכלי סגור יומיים במקרר ויום בטמפ החדר ואז חזרה למקרר

 

הכנת סופגניות: מערבבים ולשים לבצק מכסים ומטפיחים כחצי שעה במקום חמים

יוצרים חמישה ששה כדורי בצק ובעזרת כוס יוצרים חור באמצע לצורת דונאטס

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסופגניות בחום בינוני עד לקבלת צבע חום כהה (מקסימום רבע שעה – מטרת הטיגון העמוק ליצור מרקם אחיד של כל הסופגניה)

 

הכנת הרוטב:מרתיחים את כל המרכיבים בסיר ומבשלים על אש קטנה עד להיווצרות תערובת סמיכה

 

הגשה: סופגניה במרכז הצלחת מעליה שמנת ומעל רוטב הדובדבנים

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe903.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון