נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר גדול לבשל את הפסטה כ-10 דקות ולסנן, במחבת לטגן את הבצל בשמן הזית עד שקיפות, להוסיף את הבשר ולטגן ולפורר בעזרת מזלג עד שהבשר משנה את צבעו לאפור, להוסיף את התבלינים לערבב ולהעביר לכלי נפרד, לרוטב: להוסיף את שמן הזית ולטגן את העגבניות והשום עד שהעגבניות מתרככות, להוסיף את התבלינים והמים ולערבב להביא לרתיחה ולהוסיף את רסק העגבניות ולערבב לתערובת חלקה ולבשל עוד כ-5 דקות. בתבנית חד פעמית גדולה לצקת רוטב העגבניות לכיסוי כל התבנית בנדיבות, לפזר מעל חצי מכמות הפסטה ומעל חצי מכמות הבשר, ושוב לפזר מעל את שארית הפסטה, מעל את שארית הבשר, ומעל לצקת את יתרת הרוטב, להכניס לתנור שחומם מראש לחום של -180 מעלות ולאפות כ-45 דקות בשלב הזה זה מוכן, אך למי שאוהב יש אפשרות לפזר מעל -100 גרם פרמזן מגורר ולאפות עוד -10 דקות.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe902.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון