נכתב על ידי: אקסיום
תאריך: 06/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ראשית כל כמוב יש לבשל את תפוחי האדמה כך שיהיו פריכים ורכים. לאחר מכן חותכים לחתיכות קטנות את הבצל,  המלפפונים, הסלרי והביצים הקשות ומכניסים את כולם יחד לקערה גדולה ומערבבים. לאחר מכן יש לשים בפנים גם חרדל, מלח, פלפל, חומץ ומיונז. לאחר מכן יש להכניס את הסלט ל4 שעות במקרר.            
לאחר מכן יש להוסיף קצת בצלית מעל ולהגיש קר.


 
אודות המחבר

שמי אקסיום כהן אני אוהבת לאכול ולבשל אוכל טוב ... במשך השנים למדתי לבשל בעיקר מאמי וסבתי שמבשלות אוכל מדהים ובעיקר נהנות מזה... אשמח לחלוק איתכם את סודותי...

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe89.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון