נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


את הברוקולי מפרידים לפרחים וגבעול מכניסים לסיר ועל הברוקולי החתוך שופכים מים רתוחים לריכוך משהים 5 דקות
שוטפים מסננים ומקררים ...לאחר שהברוקולי מוכן מתבלים בכף מיונז כף חרדל מעט מלח ולימון לפי הטעם בתיאבון....


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe884.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון