נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את תפוחי האדמה והביצים עד שמתרכך,לקלף,לקרר מעט ולחתוך לקוביות.להוסיף אפונה וגזר ומלפפונים חתוכים לקוביות קטנות.
לערבב הכל,לתבל במלח ופלפל לבן,להוסיף מיונז וחרדל ושוב לערבב הכל,לשים בקופסא אטומה ולהגיש


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe879.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון