נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבים את כל הירקות פרט לבצל הסגול מוסיפם מעט פלפל שחור, שמן.

מפזרים מעל גבינה בבולגרית מגורדת ופורסים את הביצים הקשות לפרוסות.
את הביצים מסדרים מסביב צלחת ההגשה...


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe872.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון