נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מקלפים את התפוחים ומניחים בכערה עים מים ומיף לימון ...למנוע השחרה

פורסים את התפוחים  לרצועות דקות .כנל הכרפס מסננים היטיב

מעבירים לכערה

שמים את הסוכר ומערבבים קודם עים המיונז

לאחר מכן עים הקצפת

מוסיפים אגוזי מלך קצוצים ומה זה טעים............................


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe869.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון