נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


• מקלפים את הגזר וחותכים לריבועים קטנים, מרתיחים את הגזר במים עם כף חומץ וכף מלח על מנת שלא יתפרק.
• חותכים גם את תפוח האדמה לריבועים קטנים, ומכניסים לסיר עם הגזר- אחרי שהגזר התבשל משך 10 דקות.
• כשהירקות רכים (כ-30 דק’), מוציאים לקערת הגשה ומצננים.
• חותכים את הביצה לריבועים קטנים ומוסיפים לקערה.
• מסננים את הטונה מנוזלים ומוסיפים לקערה.
• מוסיפים את האפונה הירוקה, הזיתים המיונז, מיץ לימון ומלח ופלפל לפי טעם.
• מערבבים היטב ומצננים במקרר כשעה לפני ההגשה.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe860.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון