נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 10/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר להכניס את השמן ולחמם, להוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה, להוסיף את התבלינם והמים ולבשל עד שמצמצמים את הנוזלים לשלוש כוסות מים, להוסיף את האורז לערבב ולבשל כ-10 דקות, להעביר לסיר אחר חצי מכמות האורז, לסדר מעל את פרוסות הדג ולכסות בשאר האורז, להחזיר לאש חלשה ולבשל בין 25 עד 30 דקות, לכסות במגבת את הסיר ולהמתין כ-10 דקות לפני שמגישים, להגשה להניח מעל הסיר צלחת הגשה גדולה ולהפוך את הסיר מעל הצלחת ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe858.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון