נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בכוס של השמן מערבבים את המוצרים :הפפריקה שום כתוש מרק עוף
ומערבבים.

שמים את העוף בתוך תבנית אפיה ומורכים את השמן וכול המוצרים על העוף.

ושמים את העוף בתנור על 160 מעלות למשך שעתיים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe850.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון