נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לסיר חם להכניס את שמן הזית, ואת הפלפל השחור ולטגן קצת
להכניס את הפלפלים לערבב, להכניס את הבצל ולערבב, להכניס את
שוקי העוף ולתבל - להקטין את האש ולאחר רבע שעה להכניס את גרגירי
החומוס. לבשל על להבה נמוכה 3/4 שעה.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe849.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון