נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מערבבים את המים עם אבקת המרק והחוואיג’. שמים את כל החומרים בתבנית ומערבבים היטב.

2. מכסים ברדיד אלומיניום וצולים בחום של 200 מעלות למשך שעה

3. מסירים את רדיד האלומיניום ומערבבים שוב. מניחים תחת הגריל לעוד עשר דקות עד רבע שעה, עד שהעוף וחלק מהניוקי משחימים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe848.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון