נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 07/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לתוך סיר להכניס 1/4 כוס שמן ולטגן את הבשר עד השחמה, להוסיף את הפיטריות להקפצה של חמש דקות להוסיף את הבצל המטוגן התבלינים מלבד המלח לערבב ולהוסיף את המים, לבשל כשעתיים( עם יש צורך להוסיף מים תוך כדי בישול אז להוסיף מים רותחים בלבד) ולהוסיף הבירה והמלח ,ולבשל עוד כחצי שעה לטעום ולתקן תיבול


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe844.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון