נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 04/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לכלי גדול להכניס את הבשר הבצל המטוגן הביצה השום והלחם הטחון להוסיף את התבלינים ולערבב לתערובת אחידה. למלא את העופיונים ולסגור את פתח המילוי בקיסם. לערבב את כל מצרכי הציפוי היטב ולמרוח את העופיונים, להניח את העופיונים בתבנית אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך -50 דקות ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe839.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון