נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 04/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטחון את הבצל ולהספיג את הלחם בשמן של הבצל ולטחון גם אותו, להוסיף את התבלינם ולערבב לתערובת חלקה, למלא את ההודו בתערובת ולתפור את פתח המילוי, למרוח היטב את ההודו בסויה בעזרת מברשת, לערבב את התבלינים היבשים ולפזר על כל ההודו, להכניס את ההודו לתבנית משומנת קלות ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-4 שעות. להוציא את ההודו מהתנור ולהניח לו כ-15 דקות לפני הפריסה, המילוי יהווה תוספת נהדרת לבשר ההודו


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe838.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון