נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 03/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לסיר של -7 ליטר את חלקי העוף ועצמות הבקר למלא במים ולהביא לרתיחה לבשל כ-3 דקות לסנן ולשטוף את חלקי העוף והעצמות להחזיר לסיר את העוף ועצמות הבקר להוסיף את הירקות מלבד הפטרוזיליה והשמיר להוסיף כ-6ליטר מים ולבשל כשעה להוסיף את אבקת המרק והמלח לערבב ולהוסיף את הירק להמשיךלבשל עוד כ-30 דקות ולכבות את האש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe836.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון