נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מחממים את השמן בסיר ברזל גדול שיוכל להיכנס בהמשך לתנור. אוטמים בשמן החם את נתח הבשר מכל צדדיו ומוציאים לקערה.
2. מזהיבים בשמן שנותר בסיר היטב את הבצל.
3. מוסיפים את חצאי ראשי השום (צד חתוך כלפי מטה) ואת חצאי תפוחי האדמה (כנ"ל) ומטגנים עוד שתי דקות.
4. מוסיפים את כל החומרים לסיר, חוץ מאת הבשר. מערבבים בעדינות ומביאים לרתיחה.
5. מחזירים את הבשר והנוזלים שהפריש לסיר. הנתח צריך להיות ממוקם במרכז, כשכל יתר המרכיבים סביבו ומעליו. מחזירים לרתיחה.
6. מכסים, מנמיכים להבה למינימום ומבשלים 4רבע שעות, או שאופים בחום של 100 מעלות ארבע שעות.
7. לפני ההגשה מוציאים את נתח הבשר מהסיר ונותנים לו לנוח עשר דקות. פורסים ומגישים עם כל הטוב שבסיר ועם אורז או פתיתים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe834.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון