נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 01/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


טוחנים את הבצל וסוחטים את הנוזלים, מערבבים את כל מצרכי הקציצות בקערה עם הבצל ומכניסים למקרר לשעתיים, בזמן הזה מכניסים את כל מצרכי הציר לסיר עם 3 ליטר מים ומבשלים שעתיים, לאחר מכן לסנן את הנוזלים לסיר שטוח ולהפריד את הגזר וראשי הדג ולהניח בצד, להביא לרתיחה את הציר לטעום ולתקן תיבול להרטיב ידיים למלא את ראשי הדג ולאחר מכן ליצור קציצות מהתערובת, להנמיך את האש ולהכניס את ראשי הדגים והקציצות בזהירות לציר לבשל את הקציצות בציר כשעה, לכבות את האש ולהעביר בזהירות את הקציצות וראשי הדגים לכלי הגשה יפה,לצקת מעל את הציר, ולפרוס את הגזר ולהניח על כל קציצה פרוסת גזר, לצנן כשעה מחוץ למקרר ולאחר מכן להכניס למקרר ללילה, להגיש בתוספת חזרת

בתאבון וחג שמח


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe832.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון