טוחנים את הבצל וסוחטים את הנוזלים, מערבבים את כל מצרכי הקציצות בקערה עם הבצל ומכניסים למקרר לשעתיים, בזמן הזה מכניסים את כל מצרכי הציר לסיר עם 3 ליטר מים ומבשלים שעתיים, לאחר מכן לסנן את הנוזלים לסיר שטוח ולהפריד את הגזר וראשי הדג ולהניח בצד, להביא לרתיחה את הציר לטעום ולתקן תיבול להרטיב ידיים למלא את ראשי הדג ולאחר מכן ליצור קציצות מהתערובת, להנמיך את האש ולהכניס את ראשי הדגים והקציצות בזהירות לציר לבשל את הקציצות בציר כשעה, לכבות את האש ולהעביר בזהירות את הקציצות וראשי הדגים לכלי הגשה יפה,לצקת מעל את הציר, ולפרוס את הגזר ולהניח על כל קציצה פרוסת גזר, לצנן כשעה מחוץ למקרר ולאחר מכן להכניס למקרר ללילה, להגיש בתוספת חזרת
בתאבון וחג שמח