מחממים תנור ל 150 מעלות
מערבבים יחד את החומרים היבשים – קמחים, אבקות,תבלינים.
בנפרד טורפים ביצים שמן סוכר ודבש
יוצקים את התערובת נוזלית לתוך תערובת החומרים היבשים מערבבים היטב – מוסיפים את כוס התה וממשיכים לערבב.
מוסיפים לבלילה המוכנה, תפוחים אגוזים וחמוציות.
אופים בתבנית בקוטר 26 או בשתי תבניות אינגליש או בתבנית שקעים של מאפינס כ 16 יחידות.
*חשוב לשמן את התבניות
זמן אפייה כשעה עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
שנה טובה