נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 29/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן במחבת את הבצל עד הזהבה טובה ולהוסיף את הקבנוסים לעוד דקה של טיגון ולהניח בצד. בסיר של 5 ליטר למלא מים ולבשל ברתיחה של שתי דקות את העצמות לסנן ולשטוף את העצמות. להחזיר לסיר את העצמות, והשעועית, והגזרים, להוסיף כ-4 ליטר מים ולבשל שעה וחצי, ולהוסיף את שאר המצרכים כולל הבצל המטוגן לערבב ולבשל עוד כ5 דקות, להגיש עם המון פלפל שחור, ולחם טרי


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe827.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון