נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 28/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את הבצל עד שקיפות, ולכבות את האש ולצנן, לטחון את חזה העוף והבצל כולל השמן של הבצל ולהוסיף את שאר מצרכי הקציצות מלבד פירורי הלחם, לערבב היטב ולהוסיף בהדרגה את פירורי הלחם עד לקבלת תערובת נוחה לעשות קציצות לא קשות מדי. להכין קציצות בגודל כדורי פינג פונג ולשטח מעט, לטבול את הקציצות בקמח ולטגן עד הזהבה קלה, להניח את הקציצות בכלי. ולהכין את הרוטב: בסיר רחב להכניס את המים ולהביא לרתיחה להוסיף את רסק העגבניות ולערבב, להוסיף את שאר המצרכים תוך כדי ערבוב לטעום את הרוטב. (טעמו צריך ,להיות חמןץ מתוק) להביא את הרוטב לרתיחה ולהנמיך את האש, ולהכניס את הקציצות בזהירות לרוטב ולבשל כ-30 דקות. ניתן לאכול אותן חמות, אבל הכי טעים לאכול אותן קרות בתוספת לחם טבול ברוטב


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe826.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון